基础英语II—人文阅读

文章来源:上海科技大学通识教学中心发布时间:2021-12-02浏览次数:713

课程名称:Basics English II – Reading in Humanities

Basics English II – Readings in Humanities allows students to consolidate their language skill through close reading of a wide range of English writings on literature, science, philosophy and politics. Complementary preview and in-class activities, including language notes, memorization and lecture reconstruction, have been designed to maximize students’ exposure to language and accelerate their progress towards correct usage and fluency.

任课教师

龚振 点击查看教师简介

现任人文科学研究院助理教授。英语文学博士,毕业于上海外国语大学、英国杜伦大学和英国纽卡斯尔大学。主要研究领域为英国早期现代文学,乌托邦文学。

邬竞越 点击查看教师简介

现任人文科学研究院英国文学助理教授、英国皇家历史学会“职业早期研究员”。英国十八世纪文学专业哲学博士,毕业于复旦大学、英国布里斯托大学和牛津大学英文系。研究领域主要包含十八世纪英国文学、启蒙时代思想史、古典接受、书籍史与文献学、数字人文学。

Zainab Mahmood 点击查看教师简介

哈佛大学近东语言与文明学院文学硕士,纽约大学中东与伊斯兰研究系阿拉伯语和波斯语文学博士,曾在哥伦比亚大学南亚研究中心担任助理主任。主要研究阿拉伯语、波斯语和乌尔都语文学,研究方向为创作并流传于前现代伊斯兰文明中心的释经类、哲学类、诗歌类、神话类以及旅行类文学。